najteži trenuci

"SVE ŠTO IMAM MENJAO BIH ZA ŽIVOT POKOJNOG SINA": Naš slavni fudbaler doživeo TRAGEDIJU od koje se NIKADA nije oporavio

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Nenad

24-12-2020 21:14h
ovom zadnjom recenicom Pedja je sve rekao i objasnio . Ovo sto se njemu desilo ne bih pozeleo ni Ramusu Haradinaju da oplakuje svoju decu iako je zlocinac nad zlocincima , ali deca cak ni njegova nisu za to kriva , to je jasno .
O Pedji da ne govorimo ko je i sta je . Nikada nemogu zaboraviti kad je krenulo divljacko izivljavanje NATO zlikovaca nad nama 1999-te , veliki Pedja Mijatovic je odbio da igra dok to divljanje traje i to je jasno rekao svojim poslodavcima .
Rizikovao je , znate on je imao cvrst ugovor nije igrao za 300 evra mesecno pa kad izgubis takav robovski posao , ti ustvari ne gubis nista .
Nikada mi nije bilo jasno , a verujem da ne smemo ciniti nepravde drugima a nadati se dobrome zasto gospod dopusta da se obicnim divnim ljudima dogadjaju ovakve tragedije , a lopovi , politicari , zlikovci , narko dileri dozive duboke starosti bez trauma , bolesti , problema .
Pedji kapa dole za sve sto je ucinio , a nadamo se da je mali Andrej sad negde gore medju amdjelima i gleda nas odozgo i ceka da mu se pridruzimo kad za to dodje vreme .

Sale

27-12-2020 00:05h
Predrag Peđa Mijatović mi je omiljeni fudbaler kojeg sam voleo u početku svoje fudbalske karijere.I dalje mi je omiljen i ostajem zauvek na njegovoj strani.Žao mi je zbog njegovog prvenca kojeg je voleo i kao mi obožavaoci,da je ostao u životu.Teška je to bol svakome pa i Peđi.Budi mi živ,zdrav i jak.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: