nerado se seća

"TI TRENUCI SU BILI STRAŠNI, NE PONOVILO SE": Viki Miljković pretrpela je PAKAO zbog bolesti SINA Andreja

0

Viki Miljković na estradnoj sceni Srbije traje više od 20 godina. Za sve to vreme publici je ponudila brojne hitove, a njena životna priča je pomalo nesvakidašnja i posebna.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Od devojčice iz Niša, koja je rođena 1974, postala je školovana pevačica. U Prištini je završila Muzičku akademiju.

 

Presudan trenutak za njenu karijeru dogodio se početkom devedesetih. Kada je Marina Tucaković čula kako Viki peva počela je da plače i rekla da će joj pomoći da snimi prvi album.

 

Kasnije je upoznala Dragana Taškovića Tašketa i sa njim započela vezu. Roditelji nisu bili za njihovu ljubav jer je on pre Viki već imao jedan brak. Ipak su se venčali i dobili sina Andreja. Uživala je u roditeljstvu i uspešnoj karijeri, ali 2015. godine kreće pravi pakao za nju kao majku.


Naime, njen sin Andrej se ozbiljno razboleo, a Viki se i danas nerado priseća teških trenutaka kroz koje je prošla do ozdravljenja svog naslednika.


- Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama... Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni - ne ponovilo se - ispričala je Viki jednom prilikom za domaće medije.

 

Dečaku je ustanovljen mišićni spazam i to zbog virusa koji je "podivljao"u telu deteta.

 

Ipak, Andrej se srećom izlečio i sada zdrav dečak od 13 godina.

 

 

makonda-tracker