bez dlake na jeziku

"MAJKA NE TREBA DA IZGLEDA KAO KUĆNA POMOĆNICA!" Jelena Karleuša odgovorila na kritike i otkrila čemu uči ćerke

40

Pevačica Jelena Karleuša našla se na meti kritika zbog provokativnih odevnih kombinacija, a na njih nije ostala nema.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica privlači mnogo pažnje nesvakidašnjim i smelim modnim odabirima, koji su neretko tema i među članovima žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".


U najnovijoj epizodi ovog TV šoua, Dragana Stojković Bosanac prokomentarisao je njenu odevnu kombinaciju rečima:


Majki u našem žiriju imamo dosta, ja mislim da je ovo klasičan primer kako se majka zalaže i više nema šta da da, ni garderobe više da obuče, mada imamo i drugu (Viki Miljković), koja je pokazala šta znači biti majka jednog deteta, ti si više obučena, jer dvoje dece je veći trošak — rekao je on u svom stilu.

 

1 / 24 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Karleuša je na to odgovorila:


Majka, to je tema koju smo apsolvirali, da žena ako je majka ne treba da se zavije, da ode u manastir, da izgleda kao kućna pomoćnica i završi sa svojim poslom.

 


Pevačica je dodala da ona kod kuće nije odevena kao na sceni i pohvalila se svojim mezimicama Atinom i Nikom.


Ja sam u mojoj kući majka, nisam u scenskom kostimu. Moja deca su divno vaspitana, sa svim peticama, uzorna, fina, skromna deca i za mene svi kažu da sam divna majka. To što ja imam svoj posao nema veze sa tim kakva sam majka, niti to mene određuje. Mogu samo da vam kažem da su moje ćerke na majku ponosne — istakla je Karleuša.


Ona je otkrila i čemu uči svoju decu.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Od svoje majke mogu da nauče kako je biti samostalan, uspešan, kako je boriti se, kako ne dati na sebe. Kako je biti žena u muškom svetu, punom predrasuda, balkanskom, seljačkom mentalitetu, gde se žena gazi i ne poštuje zbog svoje seksualnosti. Ja svoje ćerke učim da se ne stide ni svoje seksualnosti, ni svoje ženstvenosti, ni svog tela i da imaju svoje ja, kao i da niko ne sme da im spočitava što su lepe i zgodne — zaključila je.

 

 

makonda-tracker