negovali su poseban odnos

"NA NAŠE OČI JE IMAO NESREĆU NAKON KOJE JE OSTAO U KOLICIMA": Stevan Piale prvi put o porodičnoj tragediji

2

Popularni glumac je tokom odrastanja i sazrevanja doživeo teške situacije

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Stevan Piale popularnost je stekao tumačeći lik bogataša Luke Ožegovića u seriji „Igra sudbine”. Zvezda telenovele, koji je nedavno postao i otac, govorio je prvi put o svom odrastanju.

 

Meni je mama s prvog sprata spuštala ručak na kanap, jer nisam hteo da uđem u kuću da kvarim igru. Ta ulica je baš jedna životna škola koja mi je značila, i sad mi znači... Pored toga, zaista sam imao turbulentno odrastanje jer je moj otac 1993, pošto je bio reli vozač, na naše oči imao saobraćajnu nesreću nakon koje je ostao u kolicima. On nije bio tu jedno pet godina jer je išao po bolnicama, pa se vratio. Tako da smo brat, mama i ja imali i taj segment. Ali, s druge strane, uvek smo bili porodica, i to velika porodica, pogotovo ovaj deo s mamine strane iz Crne Gore. I kada sam tražio ženu, uvek mi je bila ključna stvar da taj neko bude vezan za porodicu, jer tu je negde osnova svega daljeg – rekao je mladi glumac za „Mondo”.

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić


Sa ocem, koji je preminuo pre četiri godine, negovao je poseban odnos.

 

To je nekako bila nova normalnost u tom trenutku. Nije bilo teško, jednostavno sam morao da se prilagodim i da se naviknem. Radio je do 2013. godine u Parking servisu, a 2016. je umro... On i ja smo imali neke crne šale, drugima nisu bile smešne. Doveo sam moju nekadašnju devojku, koja je bila dosta stidljiva, da se upoznaju, a ja nekako volim da ljudima bude neprijatno, mislim da ih to zbližava i onda volim da u startu napravim neprijatnost. Kada smo ušli u stan, moj tata Nikola sedi u kolicima, a ja je uvodim i predstavim je. Reko' ti da znaš koliko je njoj bilo neprijatno i koliko se stidela, ti bi ustao da se pozdraviš – rekao je glumac.

 

 

makonda-tracker