ponosan otac

"MENJAM PELENE, USPAVLJUJEM, PRESVLAČIM": Stevan Piale iskreno o očinstvu i karijeri!

0

Devojčica Rosa promenila je pogled na svet.

foto: Damir Dervišagić, Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić, Damir Dervišagić

Popularni Luka iz serije “Igra sudbine” pre mesec dana je postao otac ćerkice Rose sa kojom provodi svaki slobodan trenutak, iako ih ima malo.

 

Svakodnevna snimanja po čitav dan glumcu Stevanu Pialu nisu padala teško dok nije stigla naslednica, sa kojom želi da provede svaki slobodan trenutak.

 

On priznaje da nije lako biti novopečeni tata i trčati na set svaki dan.

 

" Izgleda baš tako kako i zvuči. Uspeli smo nekako da se organizujemo. Osim toga što nisam sa Unom i Rosom koliko bih voleo, moram da istaknem i da učenje teksta poslednjih mesec dana predstavlja jednu sasvim novu disciplinu" - kroz osmeh kaže Piale koji priznaje da je uključen u sve obaveze oko Rose, ali da supruga ipak nosi glavni teret.

 

"Uključen sam koliko vreme dozvoljava. Una je za sada preuzela na sebe uglavnom sve obaveze jer sam ja po ceo dan na snimanju. Kada sam tu, nijedno zaduženje mi nije strano. Menjam pelene, presvlačim, uspavljujem, pevam, mućkam, dohranjujem ako treba, jedino ne dojim, još uvek - u svom maniru priča Stevan i otkriva kako su odabrali ime za naslednicu."

 

foto: Instagram Printscreen

"Dugo se većalo. Stizali su predlozi sa svih strana. Uni sam kupio tri knjige sa imenima. Ona je to ozbiljno shvatila i svaki dan sam dobijao po nekoliko predloga dok nismo stigli do Rose. Ime Rosa je bilo „radni naziv“ mesecima dok mesec dana pred porođaj nismo definitivno presekli."

 

Na njegovim društvenim mrežama često se može videti kako ostavlja šaljive statuse na temu roditeljstva, pa smo ga pitali da li je stigao da se uživi u tu ulogu.

 

"Mislim da sam se prilično uživeo i mislim da ću se tek uživeti tokom ovog mini raspusta na kom smo sad"- kaže Piale koji ima pauzu u snimanju.

 

 

 

 

 

makonda-tracker