ne krije svoju nežnu stranu

"PRAVI MUŠKARAC JE ONAJ KOJI..." Ivan Bosiljčić otkriva na šta je sve spreman za svoju porodicu

0

Jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni su čine glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević, kojima nisu ogromna fizička udaljenost nije prepreka da neguju divan brak

foto: Antonio Ahel/ATA Images, Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images, Antonio Ahel/ATA Images

Ivan Bosiljčić (41) paralelno radi u Srbiji i u Rusiji, ali to nije problem u njegovom braku s pevačicom Jelenom Tomašević (37), s kojom ima ćerku Ninu.

 

Na koncertu koji je Ivan nedavno održao u Beogradu, supruga ga je brodila iz prvih redova i snimala njegov nastup, a on joj je na vrlo romantičan način čestitao rođendan na Instagramu, napisavši stihove Ivana L. Lalića.

 


Ne moraju takvi momenti uvek da budu javni. To što sam napisao samo je crtica u odnosu na ono kako se izražava ljubav, naročito najbližima – zagrljajem, lojalnošću i spremnošću na žrtvu zarad njih — izjavio je sada Bosiljčić za Story.


On se osvrnuo na to što se muškarci kod nas često libe ovako nežnih momenata.


Šire gledano, meni se sviđa naš muški mentalitet. Naročito je cenjen u drugim narodima, na primer, u Rusiji neprestano ističu našu mužestvenost. U savremenim šablonima, kad se pomene izražavanje emocija, odmah se misli na muško-ženske odnose. Ali ne zaboravimo da se prava emotivnost čoveka vidi i u odnosu prema detetu, roditelju, otadžbini... Mislim da je pravi muškarac onaj koji je spreman da da sve od sebe za bližnje, i život ako je potrebno — iskren je Bosiljčić.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


On je objasnio da ima jasno pravilo kada je reč o radu u Rusiji kako bi mogao da provodi vreme s porodicom.


U inostranstvo ne idem na duže od 10 dana u kontinuitetu, tako i biram nove projekte. Ukoliko snimanje ipak iziskuje duži period, gledam da to bude tokom leta da Jelena i ja možemo da organizujemo česte dolaske nje i Nine i duža ostajanja kod mene. Prošla godina u Sankt Peterburgu bila je pun pogodak — ističe glumac.

 

 

makonda-tracker