detalji

NE ŽELI DA TO URADI, ALI... Otkriveno kada će kraljica Elizabeta PREDATI KRUNU sinu Čarlsu?

3

Biograf kraljevske porodice tvrdi kako će Elizabeta II sledeće godine krunu predati princu Čarlsu, ali ističe da je uveren da ona ne želi da to uradi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Robert Džonson, biograf koji već godinama prati britansku kraljevsku porodicu, istakao je da će ona verovatno odstupiti s trona i krunu predati svom sinu, princu Čarlsu, iduće godine, kada napuni 95.

 

"Mislim da ona ne želi da to uradi, ali će doći do trenutka kada će monarhiju predati Čarlsu. I kako će ga onda pogledati u oči i reći mu da neće biti kralj?" pita se Džonson, pa se osvrnuo i na pokojnu princezu Dajanu.

 

foto: Profimedia

Istakao je kako je Dajana bila uverena da je moćnija i od same kraljice, pogotovo nakon što se rastala od princa Čarlsa.

 

"Dajana je smatrala kako je dobila sve što je htela pre nego što se rastala službeno od Čarlsa, ali onda je kraljica sve uzela u svoje ruke i dopustila sinu da se rastane od svoje supruge", priča  Džonson.

 

Osim toga, biograf je uveren i kako je princ Filip osoba koja vuče konce o slici koju javnost ima o kraljevskoj porodici. "On je pokrenuo pitanje hoće li se kraljičina krunidba prikazivati na televiziji, on je taj koji je pokrenuo božićne čestitke koje kraljica već decenijama upućuje narodu", tvrdi biograf i dodaje kako je kraljičino krunisanje ujedno bilo i Filipovo jer je u tom trenutku bio njoj ravan.

 

 

makonda-tracker