presrećni su

PRVI PUT JE SUPRUGA VIDELA DA PLAČE: Pevačica Maja ostala TRUDNA u 5. deceniji, otkrila SVE detalje

0

Maja Šuput otkrila je detalje iz prva četiri meseca trudnoće.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

Fali mi još pet, šest dana do četiri meseca. To je neverovatno, kada dođeš u to neko stanje, onda počneš da brojiš dane, a kamoli nedelje. Sad su skoro četiri meseca i ne mogu ti reći ništa spektakularno, osećam se identično. Ne mogu znati koliko sam srećna jer nisam proživela te "mučne dane". Moje prijateljice i zovu da pitaju kako nisam povraćala i kako me baš to potrefilo ― opisuje Maja za IN magazin.

 

Moram priznati da je to šok. Koliko god si ti spreman u životu na neke stvari, ali taj dan kada se to dogodilo ja sam baš bila u šoku. Ne mogu ti to opisati, kao da si mutav, evo. Svakako je pomogao onaj moment kad na ultrazvuku vidiš da se tamo nešto miče, a pogotovo sada s tri meseca kad vidiš baš bebu ― ispričala je Maja kako je reagovala kad je saznala da će postati majka, a opisala je i reakciju supruga Nenada Tatarinova:

 

 On je počeo da plače, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lepo, prvi put sam videla da čovek plače ― ispričala je Maja i istakla da je stalno gladna.

 

 

 

makonda-tracker