trač ili ne?

ZAJEDNO U RIMU ― I TO SA ĆERKOM! Šuška se da su se POMIRILI Aca Lukas i Sonja Vuksanović (FOTO)

2

Aca Lukas je nastupao na svadbi u Rimu, a u isto vreme je tu boravila i njegova bivša supruga Sonju Vuksanović sa ćerkom Viktorijom.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sonja i Viktorija su se slikale u Rimu i objavile fotografije na Instagramu.

Folker je u ponedeljak bio specijalni gost na svadbi u Italiji, a domaćini su mu, navodno, rekli da može sa sobom da povede koga god želi jer će oni snositi sve troškove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style) on

 

Vuksanović je odlučio da, navodno, Sonju časti putovanjem i baškarenjem u luksuznom hotelu "Valdorf Astorija", gde noćenje košta 900 evra.

 

 Svi smo ubeđeni da su Sonja i Lukas ponovo zajedno. Čuli smo da je sa njom došao u Rim, ali je na svadbu nije doveo. Mada, i on je pevao samo sat vremena. Verovatno je ona za to vreme ostala u hotelu sa Viktorijom. Kolega mi je rekao da ih je video zajedno u jednom italijanskom restoranu, ali mu je bilo neprijatno da im se javi ― kaže jedan Lukasov prijatelj koji je takođe bio na veselju u Italiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style) on

 

Aca i Sonja su se venčali 2010. godine, a sedam godina kasnije su odlučili da se rastanu. Njihov razvod trajao je čitave dve godine i bio je poprilično buran, praćen brojnim skandalima. Međutim, i posle razvoda, Lukas nije krio da je Sonju voleo više nego bilo koju ženu.

 

Sonja je ljubav mog života, nju sam najviše voleo, ali smo se rastali kako neko od nas dvoje ne bi stradao. Mnogo smo se svađali, bilo je strašno ― rekao je folker.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker