ŠUŠKA SE

NIKAD NE BISTE POGODILI ŠTA JE IZABRAO ― DALEKO OD ESTRADE: Evo kojim poslom će se baviti sin Ace Lukasa

2

Lazar Vuksanović navodno je rešio da se oproba u drugačijoj profesiji...

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Sin folk zvezde Ace Lukasa Lazar Vuksanović (25) navodno hoće da bude taksista! Folkerov naslednik više ne želi da finansijski zavisi od oca, pa je u ponedeljak bio na razgovoru za posao u jednom taksi udruženju.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Lazar već neko vreme nije zaposlen i uveliko traži posao. On već ima iskustva kao šofer. Radio je kao vozač u "Grand produkciji" i kao lični šofer pevača Milana Mitrovića ― započinje priču izvor blizak porodici Vuksanović.

 

Izvor ističe da je Lukas pre četiri godine svom prvencu kupio automobil.

 

Lazar je želeo da postane menadžer, ali je još mlad da bi se bavio time. Zato mu je Aca kupio auto, kako bi mu pomogao da zaradi neki dinar. Pošto mesecima nema posao, već uzima pare od tate, rešio je da postane taksista. Pozvao je taksi kompaniju i zakazao razgovor za posao. Nije rekao da je Lukasov sin, ali su oni odmah prepoznali da je reč o Lazaru jer neverovatno liči na oca. Nisu mu rekli odmah da je dobio posao, ali sam siguran da će ga zaposliti jer zamislite koliko je zanimljivo da vas po Beogradu vozi sin najpoznatijeg folkera na Balkanu ― priča izvor.

 

 

makonda-tracker