IMAJU SVE, ALI...

"NE RASIPAJU SE, STASAVAJU U SKROMNE LJUDE": Đani otvoreno o NASLEDNICIMA - evo kakve planove ima za SINOVE I ĆERKU

1

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa imaju troje dece i, kako sami priznaju svu ušteđevinu su potrošili ne bi li ih što bolje obezbedili.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

- Miloš i Marko će imati svoje stanove, koji su sada u izgradnji, a do tada žive odvojeno od nas. Plaćamo im kiriju, ali će sami da se izdržavaju kada se zaposle. I ćerki Sofiji smo kupili stan. Ona ima moderna shvatanja, nadam se da ćemo jednog dana i nju da spremamo za udaju jer sada nije za to. Ipak, mora da ima svoj krov nad glavom - rekao je folker.

- Sinovi i ćerka ne žive sa nama, ali su non-stop u kući. Dolaze na doručak, ručak i večeru i uvek traže džeparac. Volim što je tako jer mogu često da ih viđam, a dobro je što ne žive daleko od nas. Najbitnije mi je što stasavaju u skromne ljude. Ne rasipaju se novcem i znaju da cene dinar. Tako smo ih vaspitali - nadovezala se na priču Slađa.

 

- Sinovi mi se školuju, ali mi nije bitno čime će sutra da se bave. Ne bi mi smetalo da budu konobari, samo je važno da steknu radne navike - zaključio je priču Đani.


 

 

makonda-tracker