drama se nastavlja

GOTOVINA, SATOVI, NAKIT... Nikolina Pišek progovorila o burnom letovanju i otkrila bez čega je sve ostala njena porodica

0

Proteklog vikenda hrvatski mediji javili su detalje incidenta s primorja, kada su voditeljka i njena porodica izbačeni iz vile koju su iznajmljivali.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

U vili je došlo do spora s njenim vlasnikom i, štaviše, intervenisala je policija, a Vidoje Ristović, suprug lepe Nikoline, navodno je napadnut. Vlasnik kuće u Kaštelima optužio je Ristoviće da su uništavali njegovu vilu, a sada je voditeljka odgovorila na ove optužbe.


Uništavali kuću? Evo, tu su video snimci pa možete videti kako izgleda devastirani enterijer vile. Tako valjda želi opravdati razbojničku krađu kojom smo oštećeni za 270 hiljada evra gotovine i dragocenosti koje su nam odneli iz vile. Tvrdim da je sve iscenirao kako bi se domogao vrednih stvari i gotovine, a sumnjamo da je i agencija bila u sve to upletena — kaže ona.

 


Nikolina i Vidoje navodno su ostali bez stvari u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra.

 

Voditeljka je navela da je reč o sledećim stvarima:

 

  • Novac u gotovini - 65 do 68 hiljada evra
  • Muški sat - 18.000 evra
  • Sat Rolex Daytona rose gold - 35.000 evra
  • Narukvica - 40.600 evra
  • Muški sat zlato 13/50 - 25.000 evra
  • Ženski prsten - 25.000 evra
  • Prsten 3.75 ct (belo zlato) vrednosti 65.000 evra

 

Podsetimo, Nikolina i Vidoje sa decom i prijateljicom zakupili su za 20.000 evra vilu u Kaštelima, na 14 dana. Pretposlednje večeri pred vilom su ih navodno dočekali ljudi iz obezbeđenja i zabranili im ulazak. Naknadno su dozvolili Nikolininoj prijateljici i ćerki da uđu u vilu i pokupe stvari, ali novac i dragocenosti, skupe satove i nakit, navodno nisu pronašli.


Kaže da joj se ćerka tokom drame onesvestila, te da su navodno vlasnik i obezbeđenje zabranili Hitnoj pomoći da joj ukaže pomoć u vili, nego su je izneli do kola i prebacili u bolnicu. Drama pred vilom potrajala je pet sati, od ponoći do ranog jutra, a pravo "iznenađenje" Vidoje je navodno doživeo idućeg dana kada je došao u policiju da prijavi razbojničku krađu i nestanak novca i dragocenosti.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

 

Rok Gale, vlasnik vile, ga je već bio prijavio za pretnju. Tvrdi da mu je rekao da će mu otrgnuti glavu i srušiti kuću. Nakon toga su ga zadržali i idući dan priveli na ispitivanje u Državno odvetništvo. Pušten je nakon ispitivanja — rekla je Nikolina.

 

Od agencije preko koje su iznajmili vilu zatražila je refundaciju troškova.


 I oni su naveli da smo počinili nekakvu štetu, što smo sve demantovali, jer je to potpuno neosnovano. Ništa od toga nije istina. Ovo je bila organizovana zločinačka aktivnost s njihove strane. Prekršili su i zakonske odredbe o privatnosti jer smo konstantno bili snimani i unutra i van objekta. Sve smo to doživeli u vili koja se reklamira kao potpuna relaksacija. Bio je to pravi adrenalinski odmor — tvrdi Nikolina.

 

Advokat Vinko Ljubičić zastupa Vidoja Ristovića, s kojim je bio na ispitivanju u Državnom odvetništvu. Zgrožen je slučajem i o svemu će obavestiti Direkciju policije i kancelarije predsednika i premijera.

 

Način na koji je postupao vlasnik objekta zaslužuje svaku ljudsku osudu. Moji klijenti nisu dobili nikakvu zaštitu nadležnih tela, policija ništa nije napravila da ih zaštiti. To je neverovatno — kaže Ljubičić.

 

 

makonda-tracker