tužno

"DOK SU DRUGE DEVOJČICE SPAVALE, NEGOVALA SI BOLESNU MAJKU": Poruka kojom je Isidora Bjelica čestitala Vili rođendan

1

Književnica Isidora Bjelica, koja je juče preminula u Beogradu, ostavila je iza sebe sina Lava Grigorija i ćerku Vilu Evanđelinu

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Porodica joj je uvek bila na prvom mestu, a suprug i deca su joj bili najveća podrška proteklih godina, dok se borila s opakom bolešću.


Koliko joj je značila njihova blizina i pomoć, pokazala je, između ostalog, i porukom kojom je jednom prilikom čestitkala rođendan svojoj ćerki Vili.

 


Mila moja tufnice, srećan ti rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe... Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge devojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama, ali mila moja, kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju — napisala je tada Isidora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on


Ona joj je na emotivan način poručila da je voli najviše u svim svetovima.


Naučile smo obe da u ovom krhkom palom svetu satkanom od nesavršenstva nema jače sile od ljubavi. Naučile smo da je sve prolazno i nestaje, a samo ona postaje jača sa svakom nevoljom i nesrećom. I zato budi radosna i spokojna, devojčice moja, voli te tvoja mama najviše u svim svetovima.

 

 

makonda-tracker