samo za najbliže

SVI SU BILI IZNENAĐENI TAJNOŠĆU: Evo kako je proteklo krštenje sina Veljka Ražnatovića i zašto nije bilo pompe

0

Proteklog vikenda sin i snaha pevačice Svetlane Ražnatović krstili su sina Željka, a njeni fanovi bili su iznenađeni što mediji nisu ispratili ovaj događaj, već se sve saznalo putem Instagrama

foto: Instagram
foto: Instagram


Na istom mestu na kojem su se venčali u novembru prošle godine — u kripti Hrama Svetog Save na Vračaru, Veljko i Bogdana Ražnatović krstili su svoje prvo dete.


Predstavnici medija nisu bili prisutni, a za krštenje se pročulo kada su srećni Ražnatovići podelili fotografije na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram.


Zbog trenutne situacije koja vlada u celom svetu, porodice nisu želele da prave ovaj događaj s velikim brojem ljudi te su odlučili da se na samoj ceremoniji, kao i kasnije u restoranu, nađu samo najuži članovi porodice. Smatrali su da je tako najbolje, a sve detalje su do poslednjeg trenutka čuvali u strogoj tajnosti. Po želji članova porodice, krštenje je obavljeno na crkveni praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu koji se slave u mnogim gradovima u Srbiji. U popodnevnim časovima članovi porodica Rodić i Ražnatović pristigli su u Hram Svetog Save, gde je obavljen sam čin krštenja — otkrio je izvor blizak porodici za Blic.


On je istakao da su porodice Rodić i Ražnatović s puno emocija propratile ovaj čin.


Veoma emotivno je bilo za obe porodice, pogotovo što je nakon rođenja ovo prvi događaj u životu budućeg nalsednika koji slave. Emocije u crkvi nisu krile Ceca i Anastasija, kao ni Bogdanina majka Danijela koja je pomno pratila sve što se dešava. Kum na krštenju bio je višegodišnji prijatelj Željkovog oca Veljka Nikola Vavić. Ceca je vodila računa o svakom detalju, te je za Željka spremila mali smoking u kome je dečak kršten, a beba je sve vreme krštenja bila mirna, te ni u jednom trenutku nije zaplakala — rekao je.


On je otkrio da su se potom uputili su jedan beogradski restoran, gde su se prisećali kakvi su Veljko i Anastasija Ražnatović bili kao deca.


Tako je Ceca pričala koliko je Veljko znao da bude nestašan kao mali, dok je Anastasija oduvek slušala šta joj se govori. O Željku su sve vreme vodile računa ponosne tetke Anastasija, Bojana i Nataša, kao i Ceca i Danijela. Nakon nekoliko sati, Bogdana i Veljko zajedno sa sinom uputili su se u Titel, gde žive poslednjih nekoliko meseci — ispričao je.

 

makonda-tracker