o tome se danima pisalo

NJEGOV ODGOVOR JU JE ODUŠEVIO: Dara Bubamara otkrila kako je sinu objasnila svoje golišave fotografije u medijima

1

Poznata pevačica jedna od osoba s javne scene koja se suočila s veoma neprijatnom situacijom — njene intimne fotografije našle su se na naslovnim stranama tabloida

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Dara Bubamara ne stidi se svog provokativnog stila i atributa, ali u jednoj prilici joj nije bilo prijatno. Naime, pre nekoliko godina u medijima su se našle njene intimne fotografije, a da stvar bude gora morala je o tome da razgovara sa svojim sinom Kostom, kojeg je dobila u braku s Milanom Kesićem.

 


Milan je znao za te moje slike koje su objavljene dok smo još bili u braku. I podržao me je. Kosti sam objasnila da ljudi koji se vole šalju jedno drugom takve fotografije. Rekla sam mu da to nikad ne bi izašlo u novinama da mu mama nije Dara Bubamara. Njegov odgovor me je oduševio. "Mama, mene to ne zanima, ja se zbog toga ne potresam, samo se sekiram zbog tebe, ako je tebi teško. Videće mene svi oni koji su ti to uradili" je rekao, on ima potrebu da me zaštiti, a tome je doprineo Milan koji mu je sve objasnio — ispričala je pevačica za Informer Hit.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ona je objasnila da sa sinom ima izvanredan i vrlo otvoren odnos i da je to izuzetno važno.


Važno je biti iskren, a ja takav odnos imam sa sinom. Deca danas sve znaju, čitaju, sve im je dostupno. Drago mi je samo da nisam bila tema u njegovoj školi, jer je tamo zabranjeno pričati o ružnim stvarima pošto Kosta ide u privatnu školu, koju pohađaju deca javnih ličnosti — kaže Dara.

 

 

makonda-tracker