ne stidi se prošlosti

„DEŠAVALO SE DA JEDEMO HLEB I MAST“: Dara Bubamara otvoreno o teškom životu koji je vodila pre muzičke karijere

2

Danas je jedna od pevačica koje na estradi važe za najuspešnije, a nekada nije ni slutila kakva je budućnost čeka.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Dara Bubamara otkrila je da u mladosti nije mogla ni da pretpostavi da će steći ovoliku popularnost i da će imati mnogo novca.

 

Pevačica je objasnila da joj ništa u životu nije pruženo na tacni i da pamti scene iz detinjstva kada se dešavalo da u kući nekad moraju da jedu samo hleb i mast, kao i da je znala da je rođena za scenu.

 

 

Uspela sam, jer sam morala da se borim. Ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion evra, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sećam se da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi govorio da ne može, jer nema platu. Današnja deca su potpuno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuvala. Dešavalo se da jedemo hleb i mast. Tokom školskog odmora sam nekad išla i kući da jedem, jer nisu imali da mi daju za džeparac. Zahvalna sam roditeljima na svemu što su učinili za mene, zato sam stan u kom tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga — započela je priču Dara za Informer Hit.

 

Ona se zadržala na priči o svom detinjstvu, pa je otkrila i da je često pevala svom društvu i učiteljicama koje su je podržavale.

 

1 / 14 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Prisetila se i jednog muzičkog takmičenja na kojem je nastupila u kostimu bubamare, ne sluteći da će je cela nacija tako zvati.

 

Brzo je počela da nastupa, što se njenom ocu nije dopalo, a kada je šef benda "Dara Bubamara" čuo da u Novom Sadu ima "jedna mala koja kida kako peva" ponudio joj je tri puta veći honorar da nastupa sa njima.

 

Kad su mi saopštili kako se zove bend, rekla sam: "Ju, što vam je seljačko ime". Danas Saša Popović ume da kaže da su dva najzvučnija imena na estradi Dara Bubamara i Lepa Brena — rekla je.

 

Sa 18 godina sam zaradila Punta, a ubrzo sam kupila i novi Mercedes. Kada sam kupila stan rekla sam sebi: "To je to, ništa ti više ne treba". Ali, estrada te tera da budeš bolji, jači. Tamo je večito neka borba. Borila sam se s ljudima kojima nikad ništa loše nisam učinila — otkrila je.

 

 

makonda-tracker