/foto/

DANAS IMA DIVNU PORODICU: Lepu ćerku glumice i političara povezivali su sa OVIM POZNATIM GLUMCIMA, onda ju je ON OSVOJIO

0

Rediteljski par živi svoju porodičnu bajku

foto: ATAImages
foto: ATAImages

Ljiljana Dragutinović postala je dobro poznata javnosti ulogom Natalije Šćekić u seriji "Srećni ljudi". Glumica i političar Milorad Vučelić imaju ćerku Anu Vučelić, koja je pozorišni reditelj. Ona se udala za crnogorskog reditelja Veljka Mićunovića i zajedno imaju sina.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju pre skoro tri godine, a rođenje sina je kruna te veze. Inače, Ana je bila u vezi sa glumcem Sergejem Trifunovićem, a povezivali su je i sa Draganom Mićanovićem.

 

Kako je ranije “Alo” pisao Ana je raskinula vezu sa Trifunovićem, a razlog nije bila razlika od 15 godina, već Veljko koji se baš tada pojavio u njenom životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Vucelic (@anastardust) on

Njena majka Ljiljana Dragutinović koju televizisjka publika ima prilike da gleda u seriji “Istine i laži” kaže da joj ne smeta što su joj deca medijski eksponirana.

 

Da li mi smeta to što su zbog moje popularnosti i deca medijski eksponirana? Meni to ne smeta, ali njima verovatno nije svejedno. Oboje su odrasli ljudi. Ja sam njih vaspitavala donekle, a odnekle vaspitavaju oni mene, i to je normalno. Trudim se da ne ličim na svoje roditelje i da od silne brige ne postanem dosadna. Kada sam bila mala, razmišljala sam: „Ma, samo vi pričajte, ja teram po svom.“ Tako verovatno i moja deca razmišljaju. Moramo imati sluha za svaku novu generaciju koja dolazi. Poštujem svoju decu, osluškujem ih i, verujte mi, prosto istražujem koji bi trenutak bio najpovoljniji da im nešto kažem – rekla je ranije za "Blic" Ljiljana Dragutinović.

 

 

makonda-tracker