PLANOVI PADAJU U VODU

NIŠTA OD "CECINOG APARTMANA"? Bogdana se ipak porađa carskim rezom, lekar se zbog nje vraća iz penzije

2

Iako se nedeljama spekuliše da će supruga Veljka Ražnatovića njihovo prvo dete doneti u apartmanu u kojem se porađala njena svekrva, okolnosti su se promenile, tvrde mediji

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Čuveni profesor doktor Milenko Proročić vratiće se iz penzije kako bi carskim rezom porodio snahu Cece Ražnatović Bogdanu Ražnatović, piše Kurir.


U pitanju je stručnjak koji je 1995. godine pomogao pevačici da pomoću vantelesne oplodnje ostane u drugom stanju i da rodi Veljka.

 

Prema saznanjima medija, Cecina želja bila je da upravo ovaj ugledni ginekolog u penziji porodi Bogdanu, jer u njega ima najviše poverenja. Najpre je bilo u planu da se Cecina snajka porodi u klinici "Narodni front", u apartmanu koji je pevačica opremila pre nekoliko godina, ali na poslednjem pregledu ustanovljeno je da će porođaj morati da se obavi carskim rezom.


Zbog toga je pevačica pozvala Proročića i zamolila ga da on obavi operaciju, pa su se dogovorili da to bude u jednoj privatnoj klinici.


Neimenovani izvor kaže da je ugledni lekar pristao na Cecinu molbu, a mediji pišu da bi pevačicino unuče na svet trebalo da dođe već za nekoliko dana, vrlo moguće i pre termina, koji je 10. juna.

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, prof. dr Proročić se povukao i otišao u penziju 2017. i od tada nije radio nigde, čak ni u privatnoj klinici, što je praksa kada su u pitanju tako izvrsni lekari. Ostaće upisan kao stručnjak koji je metod vantelesne oplodnje doneo u Jugoslaviju, a on je tu veštinu usavršio učeći od dr Roberta Edvardsa, koji je za to dobio i Nobelovu nagradu. Doktor Proročić je za vreme svog rada pomoću vantelesne oplodnje pomogao dolazak na svet više od 300 beba. Bio je profesor na Medicinskom fakultetu i važio je za jednog od najstrožih i najzahtevnijih. Mediji su s njim kontaktirali, ali on nije bio raspoložen za priču.

 

- Za takve informacije morate pozvati drugu stranu, a ne mene. Vi ste profesionalci, jasno vam je zašto ne mogu da pričam - rekao je doktor.

 

 

makonda-tracker