DRAMA SE NASTAVLJA

„NE MOŽE DA SE PONAŠA KAO DA DECA NE POSTOJE”: Bivša supruga Alberta Nađa ne odustaje od borbe za alimentaciju

2

Nakon što je oborena presuda po kojoj je nekadašnji fudbaler trebalo da isplati zaostale rate za alimentaciju u visini 34.000 evra, zakazano je novo ročište. Ipak, Nađ se nije pojavio, pišu mediji.

foto: Zorana Jevtić Za Kurir
foto: Zorana Jevtić Za Kurir

Pre četiri godine javnost je šokirano posmatrala intervju Jelene Nađ, bivše supruge Alberta Nađa, koja je izjavila da je trpela fizičko nasilje od bivšeg supruga i iznela tvrdnju da je "pokušao da je siluje pred decom", piše Mondo.

 

Fudbaler je tada saslušan u policiji, nakon čega su krenule međusobne optužbe i počele da "pljušte tužbe".

 

Jelena Nađ je tužila Alberta Nađa zbog neplaćanja alimentacije i izdržavanja, ali je tada Treći osnovni sud oslobodio bivšeg sportistu.Proces trajao je pune dve godine, a okončao se u oktobru. Konačna odluka suda bila je da nekadašnji fudbalski as ne mora bivšoj supruzi da isplati zaostale rate u iznosu od 34.000 evra.

 

Viši sud u Beogradu je sada oborio tu presudu i danas je bilo zakazano prvo ročište bivših supružnika. Ipak, ročište u Trećem opštinskom sudu u Beogradu je odloženo je jer se bivši fudbaler Partizana Albert Nađ nije pojavio. Jelena jeste.

 

foto: Screenshot

Hoću da izguram do kraja ono što sam započela ― rekla je bivša supruga fudbalera Partizana.  ― Ne može da se ponaša kao da deca ne postoje. Ne može da se ponaša šarlatanski ― dodala je ona.

 

Upitana šta misli zašto Albert Nađ ne želi da plaća alimentaciju, odgovorila je:


― Mislim da znam, ali to morate njega da pitate. Balkanski sindrom. Sindrom muškarca na Balkanu - "ja da dajem, ona da uživa", to je to. Više puta je izjavio da ne želi da bude "bankomat svojoj deci" ― istakla je.

 

 

makonda-tracker