one su mu na prvom mestu

MNOGE INTRIGIRA TO ŠTO NE ŽIVE ZAJEDNO: Đorđe David otkrio zbog čega stanuje odvojeno od porodice

1

Muzičar, pevač i glumac ima iza sebe nekoliko teških meseci

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Odmah nakon što se oporavio od virusa korona i pošto je izašao ih bolnice, Đorđa Davida zadesio je novi peh: slomio je nogu.


On nije krio da je bio u veoma lošem stanju dok je ležao u bolnici zbog kovida, a sada ističe nema dileme o kome i čemu čovek razmišlja dok mu život visi o koncu.


Prvo pomisliš na najdraže koje si izgubio, koliko si nešto radio ispravno ili nisi, da li si se o nekoga ogrešio... I da vidite kako mozak radi u tim trenucima! Odmah ukapiraš greške. Kada sam izašao, sa dosta ljudi sam se čuo telefonom i rekao im da krenemo iz početka. Naravno, sve vreme imaš u glavi dete kao motiv. Dete, pa - rokenrol. To su bili moji najjači motivi. Stašu toliko volim da bih zbog nje hodao i da nemam noge. Tako je i sa rokenrolom. Da nemam ruke, našao bih foru da držim mikrofon. A kada dođeš u fazu oporavka, onda o planovima razmišljaš na smireniji način, sa idejom da ne praviš stare greške – kaže muzičar za magazin Lena.

 


On je, inače, u dugoj i srećnoj vezi s lepom Anom, s kojom je dobio ćerku Stašu, a mnoge zanima zbog čega roker ne živi sa svojom izabranicom.


S Anom sam uvek u odličnom emotivnom statusu, samo što ne živimo zajedno. Trenutno je to sticaj životnih okolnosti. Drugo, kad sam ulazio u vezu s njom, rekao sam joj da sam čovek koji ne može da živi ni sa kim. Ne želim da menjam komoditet pod stare dane. Ali nikad ne reci nikad. Ako me nešto bude slomilo da uđem u tu vrstu kompromisa, biće to Staša, niko drugi – iskren je Đorđe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on


On je objasnio da je to što je otac devojčice samo pojačalo njegovo ogromno poštovanje prema pripadnicama ženskog pola.


Poštujem ženski pol, nikada nisam ruku digao na ženu, u sebi nemam zla i mržnje. Vaspitavan sam da poštujem i svoje i tuđe. Dete me je samo još više oplemenilo. Odreći ću se klope u restoranu, benzina, pića sa drugarima da njoj kupim barbiku, bojanku, patike... Kad imam kintu, prvo pitam Anu šta treba Staši. Meni - šta ostane – kaže Đorđe.

 

 

makonda-tracker