TRAUMATIČNO

"OD SUBOTE NE ZNAM NIŠTA O SVOM DETETU": Oglasila se Sandra Obradović i iznela sve detalje porodičnog NASILJA! (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

duska

13-05-2020 20:41h
kome verovati njoj ili njemu...

M

13-05-2020 20:45h
Samo u Srbiji sudije uzimaju decu od majki. Da postoji nesto, neki zrak koji bi se uperio u sudove i sprzio sve sudije. Odvratne, korumpirane njuske. Ne mogu nda verujem da niko nije satro 3-4 glodara koji pljuju pravdu, uzimaju novac i presudjuju protivno zakonu. To vam je potpuno isto kao da lekar zbog primljemnog novca usmrti pacijenta na operaciji. Ovaj olos, pod parolom naredili mu odozgo, svakoga dana dva puta ubijaju vec ubijene, pustajuci njihove ubice na slobodu, otimaju ljudima novac, stanove, zemlju. Pouzdano znam da su siptarima presudjivali da im drzava Srbija placa ogroman novac, a nama Srbima od cifre koju zaista treba da presude ne presudjuju ni pola od toga. Da Bog da da im taj krvavi novac koji primaju za lekove trebao

Silvija

14-05-2020 09:30h
@M
U ovom slučaju niste u pravu. Snimak od pre par dana je gde je Sandra odvaljena od alkohola i ko zna čega, ne može da govori ni da hoda. Beba kod muža u naručju, ona zapliće jezikom, baljezga..Ne mora da znaći da ako prosipa žalopojke u novinama da je istina. Ona prvo zbog tog deteta ne sme sebi to da dozvoli ili neka barem krene u proces odvikavanja od bolesti zavisnosti pa onda neka potegne starateljstvo. Onaj snimak je bilo žalosno gledati. A ukoliko je on stvarno pretukao, horor je još veći.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: