emocije su proradile

"TO JE ZA MENE BILA KUĆA BEZ SRCA": Severina se oglasila dirljivom porukom koja će mnoge RASPLAKATI! (FOTO)

0

Pevačica se oglasila emotivnim tekstom koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Severina uvek ističe da joj je podrška majke Ane uvek bila izuzetno važna u najtežim životnim okolnostima.

 

"Ovo je moja mama, ko god je upozna, svi je vole - vesela, okretna, lucidna, duhovita, da ne nabrajam.. I to sa sve svoje 82 godine. Kad je nije bilo kući, to je za mene bila kuća bez srca. U najtežim trenucima mog života je uvek bila briljantno tačna: ”Ćerce, slušaj, samo napred i ne misli na juče. To je prošlo, a šta je prošlo, prošlo je. 'Ej, dušo (zove me na telefon), reci mi gde si? Jesi jela? Biće - nisi? 'Alo, sad me zvala jedna da nešto pišu o tebi. A ja joj kažem: “Boga ti, a da, o kome će”?

A neki dan jedna u busu kaže nešto ''Severina''. I ja pitam: “Šta - Severina”? A ona kaže: ''Ali, da li je vi poznajete”? Na to ću ja: ''Od malih nogu je znam.'' Slušaj, ćerce, ti znaš ko si i majka zna i da se celi svet okrene protiv, ”onaj gore” zna. A znaš i ti i veruj u sebe, jesi me čula? Nego, gde mi je unuk? Daj mi dete na telefon… Aloo, baba je, muzuviru moj....''

I tako vam je meni s njom... ''Nek te čuva Gospa Sinjska, sine moj, a mater se moli za te.'' I ja za tebe. To je mama. Srećan ti majčin dan, volim te, Mama", napisala je Severina i dirnula sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Severina (@severina) дана

.

 

makonda-tracker