skromna i šarmantna

RODILA MU JE ČETVORO DECE, A U JAVNOSTI SE NE POJAVLJUJE GOTOVO NIKAD: Nataša definitivno nije TIPIČNA supruga fudbalera

6

Malo ko zna kako izgleda supruga našeg proslavljenog fudbalera

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naš fudbaler Branislav Ivanović u braku je sa suprugom Natašom više od jedne decenije. On može da se pohvali brojem nastupa za reprezentaciju Srbije, ali isto tako i skladnim životom koji ima sa Natašom.


O Nataši se gotovo ništa ne zna. Ona svakako nije tipična žena fudbalera. Ne može se sresti na svakom javnom dešavanju, već samo u retkim prilikama, kada na crvenom tepihu pravi društvo svom suprugu.


Povučena je i sasvim jedna prirodna žena koju ne možete svakog dana sresti u šopingu, niti na društvenim mrežama videti njene fotografije iz luksuznih restorana i sa različitih luksuznih destinacija, baš kakve objavljuju starlete koje su mahom udate ili barem jure svetske fudbalere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branislav Ivanovic (@ivanovicofficiial) on

Inače, supruga našeg kapitena česta je bila tema engleskih medija dok je igrao za "Čelzi", a velika mu je podrška i danas, dok igra za "Zenit" u Rusiji.


U nastavku u galeriji pogledajte još fotografija ove skromne supruge i našeg poznatog fudbalera koji imaju četvoro dece, blizance Andreju i Anu, kao i sinove Stefana i Dušana.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker