USPELA JE DA SE IZBORI

DOBIO JE SA 50 GODINA I REKAO DA ZA NJU GLUMA NE DOLAZI U OBZIR: Glumac progovorio o ĆERKI ― publika je VEĆ POZNAJE!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

veljko živković

01-12-2021 02:04h
Танасије Узуновић је српски глумац и унук брата Николе Узуновића.
Танасије Узуновић је играо је осим у позоришним представама у филмовима и ТВ драма и историјске личности као што су: Бошко Југовић, Хамлет, Дмитриј Прокофјич Разумихин, Богдан, Касио, Тузенбах, Пуковник Стеван Хаџић, Федерико Гарсија Лорка, Петар Верховенски, Никола Радоња - Монах Герасим, Мајор Драгутин Гавриловић, Петар Добровић, Људевит Вуличевић, Агамемнон, Прота Атанасије Антонијевић, Краљ Петар Први Карађорђевић, Гроф Лав Толстој, Хемфри од Глостера, Свети Сава, Арчибалд Рајс, Војвода Радомир Путник и Војвода Живојин Мишић.
Танасије Узуновић је велики глумац и велика легенда!

veljko živković

05-03-2022 00:53h
Танасије Узуновић је српски глумац и унук брата Николе Узуновића.
Танасије Узуновић је играо је осим у позоришним представама у филмовима и ТВ драма и историјске личности као што су: Бошко Југовић, Хамлет, Дмитриј Прокофјич Разумихин, Богдан, Касио, Тузенбах, Пуковник Стеван Хаџић, Федерико Гарсија Лорка, Петар Верховенски, Никола Радоња - Монах Герасим, Мајор Драгутин Гавриловић, Петар Добровић, Људевит Вуличевић, Агамемнон, Лаазар Дунђерски, Прота Атанасије Антонијевић, Краљ Петар Први Карађорђевић, Гроф Лав Толстој, Хемфри од Глостера, Свети Сава, Арчибалд Рајс, Војвода Радомир Путник и Војвода Живојин Мишић.
Танасије Узуновић је велики глумац и велика легенда!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: