važno je da su zajedno

IZOLACIJA IM NE PADA TEŠKO: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger otkrili kako provode vreme i SIGURNO će vas raznežiti

2

Srpska teniserka i proslavljeni fudbaler pronašli su pozitivnu stranu samoizolacije. Vreme prolazi, a oni sve zaljubljeniji!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko dana, domaći mediji javili su da je Ana Ivanović obezbedila sredstva za 35 respiratora za srpske medicinske ustanove kako bi pomogla svojim sunarodnicima tokom pandemije virusa korona.


Iako je očito zabrinuta zbog situacije u svojoj zemlji i svetu, lepa sportistkinja suočava se s ovim teškim trenutkom sa širokim osmehom, a kako i ne bi kad svaki trenutak provodi sa svojim najmilijima — suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i sinovima Lukom i Leonom!

 

Nemački fudbaler otkrio je juče kako im prolazi vreme tokom samoizolacije, kada je objavio fotografiju na kojoj njegova supruga i on stvaraju magiju u kuhinji.

 


Jedna od pozitivnih stvari ostanka kod kuće je kuvanje s Anom Ivanović. Pogodite ko je bolji — napisao je Švajnštajger i poručio pratiocima na Tviteru da ostanu kod kuće u ovom teškom trenutku za svet.


Pre nekoliko dana, Ivanovićeva je podelila fotografiju kojom je otkrila još jedan detalj: kako se njihov stariji sin Luka zabavlja u samoizolaciji.

 


Ponosna sam na našeg malog PiIkasa. Jednako traje i dok očistimo sve. Dodatna aktivnost za sve kako bi ostali kod kuće — napisala je Ana.

 

 

makonda-tracker