novi početak

NI NEMAČKA NI ENGLESKA: Švajnštajgerovi se vraćaju u Evropu, a mnoge je iznenadilo gde će ubuduće živeti

1

Bivša teniserka i bivši fudbaler uživaju u zasluženoj sportskoj penziji, a uskoro će napustiti Ameriku i nastaviti porodični život na Starom kontinentu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Godina 2019. za Anu Ivanović bila je prilično burna, prepuna važnih dešavanja, mahom na privatnom planu. Nekadašnja teniserka Ana Ivanović i njen suprug, doskorašnji fudbaler Bastijan Švajnštajger, u martu 2019. proslavili su prvi rođendan sina Luke, ali su od javnosti tada krili da u njihov dom stiže još jedna beba.

 

U maju mesecu, neposredno pred venčanje svog brata Miloša, Ana je saopštila da je ponovo trudna.

 

- Naša srca pucaju od radosti! Imaćemo još jednu prinovu u našoj porodici. Dvoje za dve godine - napisala je tada Ana uz fotografiju na kojoj se vide četiri para patika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Lepa Srpkinja zatim je ponosno pokazala trudnički stomačić na svadbi svog brata Miloša Ivanovića i Dragane Džajić, koja je održana u Beogradu 25. maja 2019. godine.

 

Ubrzo je otkriveno da Ana i Basti čekaju još jednog dečaka, koji je na svet došao krajem avgusta.

 

- Presrećni smo! Naš dečak je dobio malenog brata - poručila je tada nekadašnja teniserka uz fotografiju iz bolnice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

Par je više od mesec dana uspevao da sakrije koje ime su dali drugom sinu, a potom je otkriveno da su mlađeg naslednika nazvali Leon.

 

U oktobru 2019. Bastijan Švajnštajger završio je igračku karijeru, a porodica je nakon toga donela odluku da se iz Čikaga, gde su živeli poslednjih godina, preseli u Austriju.

 

To možda i ne bi izazvalo toliko pažnje, da nije reč o varošici Vestendorf, koja prema poslednjem popisu ima tek nešto više od 3.600 stanovnika!

 

Upravo u ovom gradiću je Bastijan kupio imanje, na kome on i Ana trenutno grade kuću, tvrde mediji.

 

 

 

makonda-tracker