nije sve kao što izgleda

„PITAJTE MOJ KOMŠILUK DA LI SAMO SEDIM I UŽIVAM“: Suzana Jovanović otvoreno o tome kako je biti supruga Saše Popovića

1

Jedan od najdugovečnijih i najstabilnijih brakova na našoj javnoj sceni imaju bivši suvlasnik Grand produkcije Saša Popović i pevačica Suzana Jovanović

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Supružnici, koji žive mirnim i povučenim porodičnim životom, pojavili su se pre nekoliko večeri na koncertu Marije Šerifović.

 

Marija mi je rekla: „Sram te bilo, šest koncerata, a ni na jednom nisi bio”. Uvek sam bio nekako zauzet, a sada sam došao iz dva razloga. Da vidi da sam došao na koncert i da izvedem suprugu za 8. mart. Poklonio sam joj nešto lepo, neću da otkrijem — rekao je Saša, a njegova supruga je dodala:

 

Mi se nikada nismo isticali poklonima u javnosti, nekako volimo da to zadržimo za sebe. To je nešto privatno. To je za krug porodice.Saša je dodao da njihova ćerka proslavlja 21. rođendan baš na Dan žena i da je sada punoletna i po američkim zakonima.

 

Kako je Suzana istakla, iako je njen suprug tako uspešan biznismen i poslata ličnost, ona vodi život kao i svaka druga domaćica.

 

foto: Dragan Kadić

Pitajte moj komšiluk da li ja sedim u kući i da li samo uživam. Naravno da uživam što se tiče bračnog i porodičnog života i lepo mi je u mojoj porodici. Ali isto tako, kao i svaka normalna žena, odem do pijace, u nabavku, poštu, banku, plaćam račune — zaključila je za Blic.

 

Ni voditi računa o čoveku kao što sam ja nije uopšte lako. To je najteži deo njenog posla — dodao je Saša.

 

 

makonda-tracker