galantna i pažljiva

ZA VERNE FANOVE PRIPREMILA JE POKLONČIĆ: Marija Šerifović damama na svom koncertu priredila iznenađenje za pamćenje

0

Na Dan žena, jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u Srbiji mislila je na svaki detalj — pa i na to kako da dodatno obraduje dame na svom koncertu

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović sinoć je održala prvi od četiri koncerta koje će održati u Centru Sava.

 

Miljenica ljubitelja pop muzike okupila je veliki broj najvatrenijih fanova, a među njima je bilo najviše dama. S obzirom na to da je koncert održan na Osmi mart, Marija je odlučila da priredi jedno dodatno i simpatično iznenađenje svojim obožavateljkama.

 

 

Uvek su ljudi na balkonu u drugom planu. Rešila sam da obradujem sve dame u prvom redu dela sale koji se nalazi na balkonu. Pogledajte dame kakav sam vam poklon ostavila — rekla je Šerifovićeva, a na sedištima su njene obožavateljke čekala — ogledalca!

 

foto: M.M./ATAImages

Marijinom koncertu su, inače, prisustvovale i brojne poznate ličnosti, među kojima njena majka Verica Šerifović, pevačica Jelena Karleuša, Aleksandra Radović, koja je bila i specijalna gošća, a primećena je stilistkinja Kristina Bekvalac.

 

 

makonda-tracker