otvorila dušu

VRATILA SE U BEOGRAD, A NIKAKO NIJE OČEKIVALA DA SE TO DESI: Naša glumica zbog ljubavi je otišla u Hrvatsku, a onda...

1

Šarmantna glumica doživela je ljubavni krah, ali trudi se da iz svega izađe jača.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Glumica Ana Franić pre nekoliko meseci razvela se od ronioca iz Splita, Marka Ižakovića. Ona se zbog ljubavi odselila u Hrvatsku i delovalo je da žive pravu bajku, ali onda je stigla potvrda o razvodu, a Ana se vratila u Beograd posle 7 godina.

 

Ana je progovorila u svojoj ispovesti za Story o deci, razvodu, karijeri.

 

"Mi smo roditelji našoj deci sada i zauvek. Hteli mi to ili ne, moraćemo da se slažemo, a i zašto ne bismo kada je sve ispalo kako treba da bude", kaže Ana.

 

 

"Nisam očekivala da ću se vratiti ovde, niti sam tamo otišla da bih se vratila, zar ne? Ali, eto, niko ne zna šta nosi život. Kada sam rešila da će tako biti, tada sam to i uradila. Prošlog leta su se neke stvari posložile. Dobro sam se snašla u novoj realnosti iako je svaka promena teška. Došla sam s dvoje male dece, što iziskuje velike žrtve, mnogo odricanja zbog njih, ali tako mora da bude", ispričala je glumica, pa rekla da se ne plaši toga da bude samohrana majka.

 

"Ne mogu da se plašim jer život u stranu nije život. U svom sam gradu, svom stanu, među svojim prijateljima, sa svojom decom. Naravno da neće biti lako. Ako budem puno radila moraću da obezbedim čuvanje moje dece, ali to će ujedno značiti da imam finansije za tako nešto. Sve to vuče jedno drugo".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@_anafranic_) on

 

Njeni sinovi prilično su različiti, ali pružiće im podršku čime god budu odlučili da se u budućnosti bave - bila to gluma ili ne.

 

"Mnogo se razlikuju. Previše je rano da ustanovim imaju li talenta za glumu, jedino primećujem da dobro pevaju. Volim svoj posao i kada bih rekla da ne bih volela da se oni njim bave, ne bih govorila dobro o svom poslu. Naravno da kao i svaki roditelj ne želim neizvesnost za svoju decu, ali ako to bude njihov put, biće tako. Uvek ću im pružati podršku u vidu saveta".

 

 

makonda-tracker