vremena se menjaju

DOK JE ODRASTALA U NOVOM PAZARU, NA RAZVOD SE GLEDALO DRUGAČIJE: Emina Jahović otvoreno o rastanku od Mustafe Sandala

0

Popularna pevačica osvrnula se na razvod od turskog kolege i otkrila da njihovim sinovima nije bilo lako

foto: Instagram
foto: Instagram

Emina Jahović rastala se pre dve godine od Mustafe Sandala, ali i srpska i turska javnost navija da se njih dvoje pomire.

 

Par je ostao u sjajnim odnosima, a nedavno su čak sa sinovima otišli na zajednički odmor, zbog čega su mediji pisali da se između njih ponovo rodila ljubav, što je Emina jasno demantovala.

 

Iako retko govori o svom privatnom životu, pevačica se nedavno osvrnula na svoj rastanak od supruga nakon deset godina sreće i dvoje dece.

 

Ranije, dok sam odrastala u Novom Pazaru, kad bi neka žena zatražila razvod mnogi bi je osuđivali i ispala bi crna ovca. Danas je to drugačije, mnogo brakova ne opstaje — iskrena je Jahovićeva.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

Kako je dodala, njihovim sinovima razvod nije lako pao.

 

Međutim, sinovi Javuz i Jaman prošli su kroz traumu zbog našeg razvoda, žao mi je zbog toga — rekla je Emina za Informer i otkrila da su danas Mustafa i ona izuzetno bliski.

 

Ako se ne čujemo ili vidimo samo jedan dan, odmah se zabrinem da mu se nije dogodilo nešto loše. Imamo lep odnos, mislim da drugima možemo da budemo dobar primer. Eto, nastavili smo da funkcionišemo. Naša deca nisu smela da ispaštaju, a s vremenom smo opet postali bliski — ističe pevačica.

 

 

makonda-tracker