njegova mirna luka

"ŽENE DANAS ŽELE DA SE SELE U NJUJORK": Filip Juričić je pronašao ženu svog života, a kod nje ceni jednu važnu stvar

0

Kao najdražu osobinu svoje drage zgodni hrvatski glumac ističe — normalnost.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Hrvatski glumac Filip Juričić (38) jedan je od najpoželjnijih muškaraca na ovim prostorima, pa su mnoge dame bile razočarane kada su čule da je on odavno pronašao sreću u ljubavi. Zvezda najgledanijih hrvatskih serija i nove srpske serije Tate od 2017. godine verena je lepom Nikom Dogan, s kojom je 2018. godine dobio sina Lava, a ne krije koliko je i dalje oduševljen svojom izabranicom.

 

 

Ona nije konzervativna, dosadna osoba, ali je veoma posvećena kući, porodici, voli da se bav decom, raduje se zajedničkim trenucima, ne pati za ludostima… Znate da danas žene ili hoće da se sele u Njujork ili da menjaju planetu, a ona je srećna u svetu u kojem živimo. Ima tako normalne, prirodne želje, koje bez problema ostvaruje, jer su realne. Devet godina sam stariji od Nike, a često od nje učim normalnosti i stabilnosti. Uspela je da mene, ponekad luckastog, dovede u red. Još uvek se desi da ostanem malo duže s oprijateljima ili da uradim nešto slično, pa se ona ljuti, ali sve je u granicama dobrog ukusa — kaže Filip za Story.

 

 

Glumac je otkrio da spada u muškarce koji uživaju u kuhinji, naročito u pravljenju kolača.

 

Kad god sam kod kuće, rado kuvam. Treba mnogo vremena da se napravi dobra torta, ali kad je neka posebna prilika, pa se potrudim. Meni je to vrlo kreativno. Jednom sam hteo da napravim neku baš komplikkovanu, pa je izbor paio na doboš tortu. Celo jutro sam odvojio za njeno pravljenje I na kraju je bila vrhunska — otkrio je Filip.

 

Glumac ima i trinaestogodišnjeg sina Jana, kojeg je dobio s novinarkom Mateom Roščić.

 

Srećan sam što imamo divan odnos, a budući da je već tinejdžer, imamo i neka zajednička interesovanja. Zajedno gledamo fudbal, mnogi filmovi nas obojicu zanimaju, idemo u pozorište… — ispričao je ponosni tata.

 

 

makonda-tracker