da srećna porodica bude još srećnija

„JOŠ IMAMO ŽIVU NADU...“ Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić otvoreno o vantelesnoj oplodnji i želji za još jednom bebom

3

Nakon što su se pojavile glasine da par pokušava da dobije još jedno dete uz pomoć vantelesne oplodnje, pevačica i glumac su se oglasili kratkim saopštenjem

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jedan od najharizmatičnijih i najsrećnijih parova na našoj javnoj sceni uživa u svom porodičnom životu i mezimici Nini, a nedavno su se pojavile glasine da bi mogla da im se pridruži još jedna beba.

 

Pošto su i sami čuli trač da će pokušati da dobiju dete uz pomoć vantelesne oplodnje, Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević oglasili su se saopštenjem koje je glumac objavio kao Instagram Story.

 

Mi još uvek imamo živu nadu da ćemo prirodnim putem dobiti još dece. Ali svakako razumemo i podržavamo sve ljude koji su prinuđeni da potomstvo dobiju veštačkom oplodnjom — istakli su.

 

foto: Instagram

Pevačica je nedavno u razgovoru za magazin Gloria izjavila da su „deca anđeli i uvek su dobrodošla“, a njen suprug se nadovezao rečima: „Bogu se molimo za to“.

 

Dok im se ova želja ne ispuni, ovaj šarmantni par uživa u svom skladnom porodičnom životu i zaljubljenosti koja ne prestaje.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker