presrećna

PRVI PUT SE OGLASILA NAKON POROĐAJA: Kristina Radenković progovorila o carskom rezu i otkrila zašto je sinu dala NESVAKIDAŠNJE IME

0

Voditeljka Slagalice Kristina Radenković samo pet dana od rođenja sina Rogana za priznaje da se sada mnogo lakše snalazi jer joj je sve oko bebe poznato.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Radost u domu voditeljke Kristine Radenković i njenog višegodišnjeg emotivnog partnera Nikole Radojevića upotpunjena je dolaskom sina kojem su ponosni roditelji dali ime crnogorskog porekla - Rogan.

 

Dečaku se najviše obradovala sestra Tara, koju je Kristina rodila pre tri godine, a lepa voditeljka za u prvom intervjuu od porođaja otkriva kako se oseća, ali i kako su odlučili da dečaku daju baš ovo ime.

 

- Carskim rezom sam se porodila u Narodnom frontu i sve je bilo u najboljem redu. Beba je super, a tata je naravno presrećan. Ime smo odabrali još kada smo se zaljubili i kada smo tražili imena za decu. Moram da priznam da nam je ovo zvučalo divno uz prezime. Po knezu Roganu iz Gorskog vijenca - kaže iskreno Kristina Radenković za Blic.

 

foto: Sonja Spasić

Uprkos tome što je drugu trudnoću teže podnela nego prvu, voditeljka Radio-televizije Srbije nam kaže da se trenutno odlično oseća i da su joj ovo najbolji trenuci koje provodi sa bebom, partnerom Nikolom i trogodišnjom ćerkicom Tarom.

 

- Osećam se zaista odlično, sada sve znam, pa sam opuštenija. Vratili smo se iz bolnice kući i sada svi zajedno uživamo i odmaramo se - kaže nam kroz osmeh Kristina.

 

Ponosni tata isto veče je proslavio rođenje naslednika, a slavlju su prisustvovale skoro sve Kristinine koleginice i kolege. Ipak, najveću radost zbog dolaska dečaka osetila je Nikolina i Kristinina trogodišnja ćerka Tara, koja se fotografisala sa transparentom na kojem je pisalo: “Dobro došao, Rogane” i sa širokim osmehom na licu. Ova fotografija neizmerno je obradovala voditeljku, koja nam otkriva da sin veoma liči na Taru.

 

- Rogan je isti sestra Tara, savršena je beba, spava, jede i ne plače - dodaje Kristina Radenković.

 

Voditeljka “Slagalice” je nedavno rekla i da je njen emotivni partner i te kako posvećen otac i suprug i da joj pomaže oko svih obaveza oko dece.

 

- Mi nemamo problem oko deljenja obaveza, oboje učestvujemo u odrastanju i vaspitavanju naše ćerke. Nikola mi pomaže u svemu i zasad je divan. Da nije - ne bi bilo drugog deteta, mada trećeg sigurno neće biti, matora sam za to - rekla je ona nedavno kroz smeh.

 

 

makonda-tracker