veljko joj ispunjava sve želje

U VILI RAŽNATOVIĆA SVE SE MENJA: Bogdana uvodi ogromne promene, a evo šta o tome misli Ceca

2

Kako pišu domaći mediji, s obzirom na to da će Veljko Ražnatović, njegova buduća supruga i njihova beba živeti sa Cecom, Bogdana je odlučila da promeni neke stvari.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić sutra će se zakleti na večnu ljubav, ali par već neko vreme živi u vili Ražnatovića u blizini stadiona Rajko Mitić.

 

Ipak, s obzirom na to da će sledeće godine postati roditelji, prostor u kojem žive moraće da se modifikuje kako bi bilo udobnije.

 

 

Kako piše Svet, nakon svadbe, par će se pozabaviti uređenjem vile, a navodno glavnu reč vodi Bogdana.

 

foto: Damir Dervišagić

Oni su odlučili da žive u zajednici jer je ipak on sin jedinac i ne želi da ostavlja majku samu. Kada su se odlučili za zajednički život, Bogdana je prvo želela da uzmu neki stan i budu sami, međutim shvatila je da Veljko na tako nešto neće nikad pristati. Ceca i Anastasija su je stvarno lepo prihvatile, odlično se slažu, tako da se nijednog momenta nije pokajala zbog odluke da s njima žive pod istim krovom. U kući ima prostora da svima bude komotno i da svako ima svoj mir — ističe izvor blizak porodici.

 

On je dodao da je bogdana skromna devojka, ali da je zbog bebe ipak potrebno više prostora.

 

Bogdana ne želi da angažuje nikakve dizajnere, hoće sama da osmisli dekoraciju po svom ukusu, a Veljko, naravno, ispunjava sve njene želje. Ceca ne želi da se meša, ona je sve prepustila snajki — zaključuje anonimni izvor.

 

 

makonda-tracker