uživa

NE KRIJE SEDE U KOSI I BLISTA OD SREĆE: Mediji KONAČNO uhvatili Pipu Midlton u šetnji s bebom (FOTO)

0

Lepa Pipa, sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, prošle godine donela je na svet svoje prvo dete, a od tada se prilično uspešno skriva od paparaca.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako su je godinama pratili u stopu, Pipa Midlton je, čini se, konačno uspela da sakrije svoju privatnost od očiju javnosti.

 

Za sve je "kriv" njen sinčić Artur, koji je došao na svet u oktobru prošle godine u jednoj londonskoj bolnici i kojem je ova nasmejana mama maksimalno posvećena.


Javnost nije upoznata s previše detalja o njenom životu, ali jedno je sigurno: Pipi i te kako prija miran porodični život s menadžerom Džejmsom Metjuzom i njihovim sinom. Engleski paparaci spazili su je tokom šetnje s malenim Arturom, dok je veselo čavrljala telefonom, a štampa je odmah primetila da su njenu kosu prošarale sede vlasi.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Što se tiče njenog izgleda, Pipa se opredelila za streetstyle: skinny farmerke, patike i topao jesenji kaput, a mame će interesovati i to da je odabrala veoma praktična kolica s povećom korpom, idealna za završavanje obaveza kada su beba i mama sami tokom dana.

 

 

makonda-tracker