ljubavi je došao kraj

"KAO ZAJEDNICA NE MOŽEMO — NE FUNKCIONIŠEMO": Lepa Zvezda Granda se oglasila nakon glasina da se razvela, a jedna njena rečenica je PRIMER koji svi treba da slede

0

Jutros su domaći mediji javili da se pevačica Jelena Gerbec rastala od bubnjara Vlada Đorđevića.

foto: Instagram
foto: Instagram

Lepa pevačica i muzičar bili su u braku tri godine, a tokom ljubavi su dobili ćerkicu Sofiju. Ipak, bračna sreća nije potrajala, što je i sama Jelena potvrdila.


Istina je da sam se razvela, ali ostali smo u dobrim odnosima. Razveli smo se sporazumno pre četiri meseca. Dogovorili smo se da je tako najbolje. Nije bilo nikakvih prevara, fizičkih napada, svađa, nego smo se razišli svako na svoju stranu zato što smo imali mnogo posla, usled čega su naši odnosi zahladneli — ističe ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladan Djordjevic (@dovladrum87) on


Kako pevačica objašnjava, Vladan ona dele starateljstvo nad Sofijom.


Čujemo se svakodnevno, lepo funkcionišemo oko deteta. Sud je odredio zajedničko starateljstvo, ali ćerka živi sa mnom. Dogovaramo se oko viđanja ćerke, nije ograničen po tom pitanju, sve funkcioniše kako treba — kaže pevačica i dodaje rečenicu koja je svakako svetao i lep primerk ako se treba ponašati nakon rastanka: — Pre neko veče smo se videli svi zajedno na piću, dobri smo zaista, ali kao zajednica ne možemo, ne funkcionišemo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Gerbec (@jelena_gerbec_) on


Pevačica je rekla i da njen život nakon razvoda izgleda gotovo isto kao pre tog čina i da nije tužna što se njen brak okončao.


Ja sam dobro, ne patim. Živim kao i ranije, radim, provodim vreme s detetom, samo ne živim s njim. O novom muškarcu još ne razmišljam — zakjučuje Jelena.

 

 

makonda-tracker