zajedno i u dobru i u zlu

"IMALI SMO JEDAN TANJIR I JEDNU VILJUŠKU": Nenad Jezdić prvi put o supruzi Sari i njihovoj beskrajnoj ljubavi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Dragana B.

30-09-2019 15:41h
Nije stvar imati, nego umeti ,da svojim radom i trudom, znanjem i umecem, stvoris za zivot! Covek i zena snagom svoje ljubavi, mogu sve da stvore, i sacuvaju brak i intimu od zluradnika!

Laik

30-09-2019 15:45h
Sad recitujes na priredbama, bice viljusaka, nozeva....

nada

30-09-2019 20:12h
@Laik
on recituje maestralno, a
svaki dan treba ko bukvar da deklamuje recital o ZEMLJI , kako bi uspavane duse razbudio stvarnoscu lepote majke zemlje obojene raznim bojama, koja rada plodove ko majka decu, i da nam se sela ne zatru, da se uradi po tom pitanju sto moze, kako bi nam sljivici i leje ozivele

Nela

30-09-2019 17:45h
Pa sta? Nije jedini. Mnogo ljudi je ovako pocelo.

klavir

30-09-2019 20:20h
@Nela
pa nista, sta se jedis, covek , akademski gradanin i poznati glumac , pored posla svog zavoleo i rad na njivi, opisuje car i zov nase lepe zemlje, do srzi te dira njegova spoznaja borbr sa korovima i zaspalim ledinama, pokazuje teskocu i lepotu borbe sa istom, pravi kucu i trci u nabavku materijala, daje se ceo ipravi od tih plodova rakiju bez kospica, al nikog ne nagovara, samo primer daje, on se oseca slobodan covek u lepoti svega sto radi, glumi i zemlju obraduje...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: