zajedno i u dobru i u zlu

"IMALI SMO JEDAN TANJIR I JEDNU VILJUŠKU": Nenad Jezdić prvi put o supruzi Sari i njihovoj beskrajnoj ljubavi

5

Izabranicu jednog od najcenjenijih glumaca u našoj zemlji nismo imali priliku da upoznamo, a evo i zbog čega.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Glumac Nenad Jezdić živi život daleko od slave i luksuza koji donosi moderan život. On se posvetio selu, svojoj porodici i supruzi Sari sa kojom ostvaruje svoje snove dok hrabro korača kroz život. Ono što je zanimljivo je da njegovu suprugu javnost nikada nije videla, a on za to ima razlog.

 

- Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života - ispričao je o svojoj supruzi Nenad Jezdić jednom prilikom.

 

Od sela i poljoprivrede lepo živi, ali, kako je pričao u ranijim intervjuima, nije uvek bilo tako. Na samom početku, dok su stvarali dom, lista stvari se svela na svega dve stavke. Ali, to ih nije pokolebalo da se bore.

 

1 / 7 Foto: Dragana Udovičić

 

- Kad smo moja supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjire… ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo mi to sve želeli i da smo verovali u to. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg. Ljudi su užasno postali skloni samo uživanju. Posebno mladi ljudi. To je ono što kaže - lezi lebe da te jedem. Ne može. Ne ide, ne biva. Mora se raditi i stvarati - ispričao je Nenad Jezdić u jednom intervjuu.

 

 

makonda-tracker