srećna porodica

JOŠ MALO PA STIŽE PRINOVA, IME SU VEĆ IZABRALI: Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju dete OVOG POLA, a ovako glumica govori o roditeljstvu

0

Glumački par ima ćerku Stašu, a sada stiže novi član porodice.

Tamara Dragičević
Tamara Dragičevićfoto: Damir Dervišagić

Glumački i bračni par Tamara Dragičević i Petar Benčina uskoro će proširiti porodicu novim članom. Pored ćerke Staše, koja ima dve i po godine, ovih dana u njihov dom stiže sin.

 

Iako bi svakog trenutka mogla da se porodi, Tamara je donedavno snimala seriju “Vojna akademija”, a i u pozorištu igrala do kraja sezone.

 

- Spremna sam za porođaj, nema panike. Sve je super - kroz osmeh kaže Tamara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on

 

Tamara nije želela da otkrije ime novog člana porodice ali je priznala da nije ćerka bila ta koja je birala već ona i Petar.

 

Osim ulogama na filmu i u pozorištu, glumica je posvećena ulozi majke, iako priznaje da je plaši vreme u kojem će odrastati njena deca jer su vrednosti poljuljane.

 

 Izvesti dete na pravi put zahteva mnogo pažnje, strpljenja i razumevanja. Potrbno je provoditi kvalitetno vreme sa njima i da je to odvojeno vreme samo za njih. Otežava nam dodatno ovo vreme poljuljanih vrednosti. Inače, ne pričam puno o privatnom životu, kada bih želela o tome da govorim vodila bih blog, ali dobro je čuti dobar savet. Ne volim da pričam u principu o majčinstvu jer svako ima svoje principe i mišljenje, svaka mama je mama za sebe - tvrdi glumica.

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker