sređuje životni kutak

IŠČEKUJE PRINOVU, ALI JE PRIONULA I NA VAŽAN POSAO: Kristina Radenković donela odluku koja bi ODUŠEVILA SVAKO DETE!

1

Uživa u blagoslovenom stanju, ali daleko od toga da miruje!

Kristina Radenković
Kristina Radenkovićfoto: Marina Lopičić

Harizmatična voditeljka “Slagalice” Kristina Radenković važi za damu koja je veliki perfekcionista i o svemu vodi računa.

 

Iako je u drugom stanju, ona nije od onih žena koje vole da se odmaraju kod kuće, već želi da u toku dana završi što više obaveza.

 

Pre nego na svet dođe naslednik, Kristina svaki trenutak provodi sa ćerkom Tarom, ali i u preuređivanju svog životnog kutka. Veliku podršku u svemu dobija od životnog saputnika Nikole Radojevića, te sa nestrpljenjem iščekuju dolazak naslednika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on

 

Kristina je odlučila da renovira stan pre nego što na svet dođe sin, a dugo je razmišljala u kom smeru da oplemeni svoj životni prostor. Međutim, nije želela sama da se bavi time, pa je angažovala arhitektu koji joj pomaže oko osmišljavanja prostora za decu. Ona je želela da u stanu, osim sobe, ćerka Tara i sin imaju mini-igraonicu koja bi se odlično uklapala kao nastavak dečje sobe. Uz pomoć arhitekte stan će dovesti do perfekcije, a u planu je da kada bude sređivala sobu, uradi odjednom i kuhinju - kaže dobro obavešten izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on

Prema rečima izvora, Kristina je želela da sve izgleda odmereno, bez previše detalja i sa merom.

 Kristina nije zahtevna. Njoj je važno da se rokovi ispoštuju i da bude onako kako je zamislila. Dosta je gledala časopise i sajtove koje su specijalizovani za uređivanje doma, pa je tu kupila ideje. Arhitekta joj je rekao da joj se sviđaju njene ideje i da će uz male korekcije sve biti kako je zamislila - kaže izvor.

Kristina je ovu informaciju potvrdila.

 

- Tačno je da renoviram deo stana. Bitno je da sve završim na vreme i da stan dobije novo ruho.

 

 

makonda-tracker