RADOSNA JE

CELU GODINU JE ČEKALA OVAJ DAN: Anastasija Ražnatović otkrila KAKO se u njihovoj kući provodi Vaskrs, a rastopićete se kad čujete kakvu divnu želju je poželela svojoj mami Ceci (FOTO)

0

Mlada pevačica se mnogo veseli uskršnjim praznicima

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Anastasija Ražnatović se raduje Vaskrsu, ali ukrašavanje jaja prepustila je najmlađim članovima porodice - braći od tetke Iliji, Petru i Viktoru, kao i sestri Heleni.

 

U njihovom domu je za dekoraciju, ali i prazničnu trpezu zadužena tetka Lidija Ocokoljić, dok naslednica najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović samo pritekne u pomoć.

 

- Svi se radujemo prazničnim danima, a najviše naši najmlađi članovi. Od rane zore svi se okupimo u dnevnom boravku, gde kreće borba čije je jaje najjače. Tetka je zadužena za uskršnje čarolije. Iskreno, nikada ne učestvujem, ali u prolazu pomognem. Doduše, tetka nije zadužena samo za jaja nego i za prazničnu trpezu. Ona sve lepo i ukusno spremi da se svi oduševimo. Naravno, i baka i deka su tu sa nama. Mama ništa ne radi, ona je zadužena za dobru atmosferu i da sve bude pod kontrolom - kaže kroz osmeh pop zvezda.

foto: Printscreen/Instagram

 

Pevačica priznaje da čeka celu godinu da bi se na praznik najela jaja.

 

- Pojedem toliko da mi na kraju dana bude muka. Nemam običaj da tokom godine jedem toliko, a onda kad dođe Vaskrs, sve nadoknadim. Kod nas se običaji poštuju i sve je podređeno deci i prazniku. Tada samo svi kod kuće i poslednjih godina smo svi srećniji i radosniji. Znam da će zvučati kao kliše, ali nemam nekih posebnih uskršnjih želja. Volela bih da budemo zdravi, srećni, nasmejani i da se međusobno i dalje volimo i podržavamo - skromna je Anastasija.

 

 

Ko je u njihovoj porodici pobednik u tradicionalnom kuckanju jajima, ali i šta je svojoj mami Ceci poželela, saznajte u nastavku...

 

makonda-tracker