DVE DRUGARICE

PROŠLE GODINE SU PRAZNIK PROVELE U RIJALITIJU: Kija Kockar i Teodora Džehverović otkrivaju S KIME će provesti ovaj Vaskrs, ali i šta će se naći na njihovoj PRAZNIČNOJ TRPEZI (FOTO)

1

Zbog prirode svog posla, navikle su da praznike provode daleko od svojih najmilijih

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Pevačice Kristina Kija Kockar i Teodora Džehverović vaskršnje praznike provešće s članovima svojih porodica, što im je veoma bitno, jer su prošle godine najveći hrišćanski praznik provele u rijalitiju.

 

Drugarice se, okružene seoskim ambijentom, u etno selu Tiganjica, prisetile kako su provodile najveći hrišćanski praznik u detinjstvu, ali i otkrile ko će ove godine biti zadužen za svečanu trpezu.

 

Pevačice priznaju da nisu preterano vične u farbanju jaja i spremanju trpeze. Teodora je rekla da će organizaciju prazničnog ručka prepustiti mami Goci, dok će Kija prvi put preuzeti ulogu domaćice i u svom stanu u Beogradu ugostiti mamu Nadicu, baku i još nekoliko rođaka.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

Kako obeležavate Vaskrs ove godine?

 

Kija: Ove godine na Vaskrs, nažalost, pada godišnjica smrti mog oca. Dan ranije ću otići na groblje. Vaskrs ću proslaviti u krugu mojih šest omiljenih žena - moje porodice. Dolaze kod mene u Beograd i ove godine sam ja domaćica. Srećna sam što će tu biti moja baka i moja baba-tetka, koje su starije, i što ću imati priliku da ih ugostim. Malo imam tremu.

 

Teodora: Ove godine ću Vaskrs provesti s porodicom i radujem se tome, jer prethodne nije bilo tako, nažalost.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

Prošle godine praznik ste provele u "Zadruzi". Koliko vam je nedostajala porodica tog dana i da li vam je bilo teško?

 

Kija: Nisam od ljudi koji pate za vreme praznika, pogotovo otkako sam starija, jer sam za iste većinom i radila, pa sam i navikla da budem bez porodice. Uvek mi to obeležimo neki drugi dan, na naš način, ako već nisam tu taj dan.

 

Teodora: Svaki praznik koji sam provela u "Zadruzi" teško mi je pao. Prvo, zato što nisam bila sa svojom porodicom, drugo, zato što sam živela u okruženju gde ne vladaju harmonija, blagostanje i sve ono što treba da postoji kad se obeležava neki praznik.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker