srećni su

MAJČINSTVO MI NIJE BILO NI NA KRAJ PAMETI, A ONDA SE DOGODIO ON... Njih dvoje su zbog svoje ljubavi potpuno promenili PRIORITETE i danas su jedna od NAJSKLADNIJIH holivudskih porodica (FOTO)

0

Kako ističu, ljubav je dala nov smisao njihovim životima!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumački par Eva Mendez i Rajan Gosling inače važi kao jedan od tajnovitih među holivudskim parovima, a to je samo još jedan dokaz koliko su se oboje u poslednje vreme uspeli da se odvoje od javnosti i posvetili se porodičnom životu.

 

Njih dvoje su u skladnoj i mirnoj vezi nešto više od osam godina i imaju dve ćerkice: Amandu i Esmeraldu. Rajan je jednom prilikom za časopis People otkrio da su upravo njih dve jedan od glavnih razloga zbog kojih čuvaju svoju privatnost.

 

Lepu američku glumicu i modela, 45-godišnju Evu Mendez već duže vreme nismo mogli da gledamo na malim ekranima, a čini se da će tako i ostati još neko vreme. "Kad bih počela da radim, to bi značilo da budem daleko od svojih ćerki", izjavila je, ali i priznala da je zapravo "opsednuta" svojom decom i da ne želi da ih napušta.

 

Eva se zbog majčinstva povukla i iz glume, a sada je u intervjuu za časopis Women's Health, čija je nova zvezda naslovnice, otkrila da dobar deo svog života uopšte nije htela biti majka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

 

"Majčinstvo mi nije bilo ni na kraj pameti. Onda se dogodio Rajan Gosling. Kada sam se zaljubila u njega, sve je dobilo smisao. Htela sam da imam njegovu decu", ispričala je Mendesova i dodala kako danas uživa u ulozi majke.

 

foto: Profimedia

"Ja sam samo mama i zbog toga sam i više nego srećna", izjavila je.

 

Eva i Rajan su se upoznali na snimanju filma "Gresi očeva" 2011. godine, a te iste godine su i "uplovili u romansu".

 

 

makonda-tracker