presrećan je

STIGLA PRINOVA: Boris Novković i njegova 25 godina mlađa partnerka postali su roditelji, a NEOBIČNO ime koje su izabrali za DEVOJČICU sigurno NIKADA niste čuli

0

Pevač je uzbuđen jer je nakon dva sina dobio ćerku, a otkrio je i da je prisustvovao porođaju

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevač Boris Novković (51) i studentkinja modnog dizajna Iris Volf (26) postali su roditelji. Iris je rodila devojčicu Si u Zagrebu, a par je presrećan zbog prinove.

"Osećam se predivno, uz rođenje moja dva sina ovo mi je najznačajniji i najsrećniji dan u životu. Sve je proteklo lepo i prirodno", rekao je Boris za 24sata i dodao:

 

"Bio sam na porođaju, nije me bilo strah".

 

"Devojčicu smo nazvali Si. Iris i ja smo zajedno birali ime. Koreni su iz hebrejskog, a čak i u Kini postoji ime. Generalno, mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris i Boris", izjavio je kroz smeh.


Par je u vezi od prošlog proleća, a zbog razlike u godinama javnost im nije predviđala svetlu budućnost. Naime, Boris je 25 godina stariji od Iris, a ovime su pokazali kako ljubav ne zna za godine. U početku su se pojavljivali zajedno na javnim događanjima, a da su zaista u vezi, potvrdila je sama Iris na društvenim mrežama.

"Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvek i zauvek pogled“, napisala je ona.

 

 

 

makonda-tracker