NEDOSTAJE MU

NIKADA TI NISAM REKAO KOLIKO SU ME BOLELE TVOJE SUZE I PONORI: Gagi Đogani poslao Luni nikad EMOTIVNIJU rođendansku čestitiku (FOTO)

0

Danas je rođendan rijaliti učesnici Luni Đogani, a njen tata Gagi je veoma raznežen i ne krije koliko mu ćerka na ovaj poseban dan nedostaje.

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Gagi Đogani je svojoj naslednici Luni Đogani čestitao 23. rođendan vrlo emotivnom porukom, a ovo je drugi po redu rođendan koji Luna provodi u rijalitiju.

 

"Draga Lunči, dan kada si se rodila za mene je bio poseban. Tada sam se ja rodio ponovo. Ti si moja prva i najveća ljubav, od trenutka kad sam te prvi put video i uzeo u naručje, kad sam postao tata jedne princeze. Priznajem, tada sam osećao i strah, pomalo sam se pribojavao uloge tate, jer ta uloga se ne uči pre rođenja deteta, već se razvija s vremenom provedenim uz svog anđela. Znam, nekada sam i grešio, ali davao sam ti svu ljubav koju sam u sebi imao. Ti si smisao mog života, moja snaga, ali u isto vreme i moja najveća slabost. Ponekad nisam umeo da bez straha i strepnje gledam kako rasteš i kako sazrevaš. Uvek sam pokušavao da te zaštitim od svega, ali svi znamo da to nije uvek bilo moguće", napisao je Gagi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on

 

"Ponekad u životu moramo da udarimo glavom u zid, da kroz bol naučimo neke važne životne lekcije. I ti bivaš sve jača, i od tog zida i od svih barijera koje su oko tebe postavljane. Za mene ti si oličenje istine, hrabrosti i istrajnosti. Ti si dokaz da čovek može ostati dosledan sebi, svojim ubeđenjima, svojoj duši u svim okolnostima. Ti si ljubav. Znaš, nikada ti nisam rekao koliko su me zapravo bolele tvoje suze i ponori u koje si padala i nikada nisam, i neću moći da ti opišem koliko sam na tebe ponosan što si pobedila demone iz prošlosti i vratila se sebi. Nedostaješ mi mnogo! Ti si deo moje duše, onaj uzdah što mi se otme iz grudi kad te vidim srećnu i nasmejanu. Tvoj osmeh je spas i putokaz. Zato se smej, samo se smej, i voli onako kako ti to umeš i znaš. Tvoja sreća je moja misija. Lepo vas je gledati srećne i nasmejane", napisao je na kraju Gagi Đogani.

 

 

makonda-tracker