ZABRINUTI OTAC

PREDUGO SAM GLEDAO TUGU U LUNINIM OČIMA: Gagi Đogani napisao POTRESNU poruku svim fanovima svoje ćerke koji nisu za to da ona bude s Markom (FOTO)

1

Legendarni denser ne da na sreću svoje mezimice

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Jedan od začetnika dens muzike u našoj zemlji, Gagi Đogani s radošću gleda na romansu svoje ćerke Lune sa Markom Miljkovićem u rijalitiju "Zadruga" i ne može da shvati zašto su mnogi gledaoci protiv ove veze.

 

Tim povodom, on se obratio svojim pratiocima na Instagramu i zamolio ih ili da budu milosrdni ili da svoju podršku daju nekom od drugih učesnika.

 

- Širina Luninog osmeha ne zavisi od vaših želja, nego želja njenog srca. Sve dok ona je srećna, srećni smo i mi. Hvala svima koji Lunu podržavaju bezuslovno i uživaju u njenom osmehu i sreći. Svi drugi, koji žele da nekom drugom kreiraju život, postavljaju uslove i ucjenjuju zbog svoje podrške, uvek imaju izbor da promene osobe koju podržavaju – napisao je Gagi i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on

 

- Umorni smo od laži, prevara, rata koji se vodi po društvenim mrežama, sve ovo traje predugo. Sve što želim je da Luna bude dobro i srećna jer predugo sam gledao tugu u njenim očima i gledao je nesrećnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on

 

makonda-tracker