presrećan

Darko Lazić otkrio kako će se zvati njegov NASLEDNIK: Odabrali smo LEPO I ZVUČNO IME!

0

Nakon dramatičnog perioda i borbe za život nakon teške saobraćajne nesreće, pevač Darko Lazić uspešno se oporavlja, a ono čemu se najviše raduje jeste dolazak njegovog drugog deteta na svet.

foto: Instagram Screenshot
foto: Instagram Screenshot

Pevač Darko Lazić uspešno se oporavlja od stravične saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru prošle godine. Ipak, tokom najtežeg perioda za njega i njegove najbliže, u porodicu Lazić stigle su i radosne vesti, kada je pevačeva verenica Marina Gagić saznala da je u drugom stanju.

 

Nakon što se Lazićevo stanje stabilizovalo saopšteno mu je da će uskoro po drugi put postati otac, što mu je dalo dodatnu snagu da se izbori za svoje zdravlje i što brži oporavak.

 

Darko je sinoć, nekoliko meseci nakon nesreće, prvi put gostovao u televizijskoj emisiji i voditelju Ognjenu Amidžiću otkrio sve detalje stravičnog događaja, dugog oporavka, ali i progovorio o lepim momentima koji ga iščekuju u narednom periodu.

 

Darko je ovom prilikom govorio o trudnoći svoje izbranice, otkrivši koje ime su odabrali za svog naslednika:


- Imamo nekoliko imena u opticaju. Ja sam za to da se zove Aleksej, to je zaista lepo ime, složili smo se Marina i ja... Prvo sam hteo da se zove Strahinja, ali na kraju smo odlučili da bude Aleksej. Lepo je i zvučno ime. Aleksej Lazić - rekao je Darko tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou".

 

 

makonda-tracker