NESLAGANJA

OTKRILI SU KAKO STOJE STVARI: Prinčevi Vilijam i Hari javno progovorili o razmiricama u porodici

0

Mnogo se spekuliše o njihovim porodičnim nesuglasicama, a sada su braća rekla kakvog su stava po tom pitanju.

foto: AP Photo/Alastair Grant, AP Photo/Alastair Grant
foto: AP Photo/Alastair Grant, AP Photo/Alastair Grant

U poslednje vrijeme svetski mediji neprestano pišu o velikoj svađi u kraljevskoj porodici, između princa Vilijama i vojvotkinje od Kembrdiža, Kejt Midlton, te princa Harija i njegove supruge, vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl.

 

Nagađa se kako je upravo svađa između ove četvorke razlog selidbe Megan i Harija iz Kensingtonske palate. Međutim, na jednom forumu koji je osnovan 2009. kako bi braća mogli razvijati svoj humanitarni rad, progovorili su o razmiricama, kada ih je voditeljka pitala koliko je teško kao porodica biti u istom poslu.

 

Princ Vilijam je odmah odgovorio kako imaju razmirice i neslaganja, ali princ Hari je dodao kako su to "zdrava neslaganja".

Teško je izdvojiti argumente zato što dolaze i prolaze jako brzo, ali mislim da je to dobro. Imamo četiri različite ličnosti i svi imamo tu istu strast da želimo napraviti nešto drugačije. No, imamo i različita mišljenja, te mislim da s tim suprotnostima jako dobro radimo zajedno. Raditi zajedno kao porodica je izazov, ali činjenica da se svi prisutni smeju trenutno, znači da znaju o čemu govorim. Zajedno smo u ovome do kraja života", rekao je 34-godišnji princ Hari.

 

makonda-tracker