šaljivo

MEĐU SVOJA ČETIRI ZIDA KAO SAV NORMALAN SVET: Isplivali u javnost smešni nadimci kojima se međusobno nazivaju Kejt Midlton i princ Vilijam

0

Delić njihove intime raznežio je i nasmejao svet.

princ vilijam i kejt midlton
princ vilijam i kejt midltonfoto: Profimedia

Iako žive zaista luksuznim i poprilično glamuroznim životom koji nije uporediv sa životima ''običnih'' parova, mlađi pripadnici britanske kraljevske porodice sve češće javnosti otkrivaju veoma obične stvari o svom životu u kojima se ponašaju baš poput svih ostalih parova na svetu.

 

Posebno često to čine Kejt Midlton (37) i princ Vilijam (36) koji su, čak i nakon venčanja Harija i Megan, zadržali svoj status miljenika, a jednog dana sedeće i na čelu monarhije.


U javnosti se često spominje kako Vilijam i Kejt svojih troje dece - Džordža, Šarlot i Luisa nastoje da vaspitaju što slobodnije i normalnije i da imaju isti cilj koji je nekada davno imala i princeza Dajana - da omoguće deci normalno detinjstvo. Na površinu često isplivaju njihovi dosta zabavni karakteri koji se kose s prilično uštogljenim ulogama koje im društvo propisuje.

Ovih dana medije je zabavilo najnovije otkriće s kraljevskog dvora. The Sun je, naime, otkrio da Kejt i Vilijam imaju prilično okrutne nadimke jedno za drugo.

 

Ona njega, zbog očiglednog gubitka kose i žaljenja na tu temu, zove ''Ćelavac''. Tako ga je prozvala jer joj je neko vreme prigovarao zbog količine njene kose koja opada po kući. On nju zove ''DoD''. ''DoD'' zapravo označava ''Dutchess of Do-Little'' i nadimak je za vojvotkinju koja ništa ne radi i (potencijalno) je lenja.

''Članovi kraljevske porodice inače nisu jako dobri u komunikaciji jedni s drugima i ovo je jedan od načina na koji komuniciraju. Nadimci su način na koji izbacuju tenzije iz porodice", smatra jedan izvor, dok drugi tvrdi da su oni samo zaigrana porodica koja voli da radi luckaste stvari i tako se oslobađaju od stresa zbog života pod lupom javnosti javnosti.

Cela priča o nadimcima započela je kada je mali Džordž (5) u parku susreo šetačicu pasa dok se družio s bakom Midlton, te se ženi predstavio kao Arči.

 

Tim potezom dečak je zbunio baku i šetačicu, ali baš isti impuls za posezanjem za lažnim identitetom imao je njegov tata Vilijam koji se u srednjoj školi i na faksu predstavljao kao Stiv.

 

Mali Džordž ima nadimke i za sve ostale članove porodice pa on i sestra kraljicu Elizabetu zovu ''Gan Gan'', a Kamilu Parker zovu ''Ga Ga''.

 

 

makonda-tracker