RAD NIJE GLAD

NIJE ISTINA DA SAM IMAO NESREĆNO DETINJSTVO: Ivan Bosiljčić ljut zbog toga što o njemu pišu da je kao dečak obavljao teške poslove da bi prehranio porodicu

1

Popularni glumac jeste tokom perioda dečaštva i rane mladosti radio razne poslove, ali ne zato što morao

foto: Kurir
foto: Kurir

Nakon što su se u jednom časopisu na naslovnoj strani našao napis da je imao nesrećno detinjstvo i da je kao dečak prodavao sokove na plaži da ne bi umro od gladi, glumac Ivan Bosiljčić odlučio je da reaguje demantijem na društvenim mrežama.

 

- Imao sam srećno detinjstvo. Kao tinejdžer sam samoinicijativno radio različite poslove za džeparac, a ne da bih preživeo ili prehranio porodicu. Ne vidim da me to izdvaja od većine koja u tim godinama radi u kafićima, na pumpama, u trafikama, kao razvodnici u pozorištima, za školarinu i džeparac – napisao je Ivan.

 

Takođe, samom glumcu ovakvi tekstovi možda ni ne bi predstavljali problem, da ne oseća da su njima indirektno optuženi njegovi roditelji.

 

- Ovakvi netačni naslovi ne dovode samo mene u neprijatnu situaciju , nego i moje roditelje koji su dali sve od sebe da mom bratu i meni obezbede normalno detinjstvo. Zahvalan sam im na tome. Verujem da je ovaj članak zabuna, a ne loša namera. Pozdrav! - poručio je Bosiljčić.

 

 

makonda-tracker